Prije Gordane, Šaban je bio ludo zaljubljen u ovu pjevačicu: Ima 63 godine, a kada se skine u bikini, raspameti sve muškarce – Doza Novosti

Prije Gordane, Šaban je bio ludo zaljubljen u ovu pjevačicu: Ima 63 godine, a kada se skine u bikini, raspameti sve muškarce

Jedan od najpopularnijih pjevača u našem regionu svih vremena je bio i ostao kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, koji je na početku godine nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Njemačkoj. To je ubjedljivo najteže palo njegovoj udovici, Gordani Šaulić, sa kojom je pjevač proveo više od četrdeset godina, a njoj su podršku u tim najtežim trenucima kasnije pružila njena djeca koju je imala sa pjevačem.

Kada je u pitanju ljubavni život Šabana Šaulića, ono što većini nije poznato, jeste da je prije Gordane, on također bio zaljubljen u pjevačicu Milenu Plavšić, koja je bila njegova velika ljubav. Kada su bili zajedno, ona je bila na početku svoje karijere, a on je već uživao popularnost kod publike. Kako god, iako su kružile priče da su Milena i Šaban bili pred brakom kada su raskinuli, on se ubrzo poslije oženio Gocom.

loading...

Što se tiče Milene, ona i Šaban su ostali u prijateljskim godinama, a čak su snimili i duet „Vjeruj mi“. Pjevačica koja je proslavila svog 63. rođendan i dalje izgleda nevjerovatno, pa je tako ove tople ljetne dane odlučila da provede u Egiptu.

loading...

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *