Ovaj Simptom Ukazuje Na Iznenadnu Smrt: Ako Ovo Uočite – Pravac Ljekaru – Doza Novosti

Ovaj Simptom Ukazuje Na Iznenadnu Smrt: Ako Ovo Uočite – Pravac Ljekaru

Ovi simptomi  ukazuju da imate veći rizik od srčanog – ako osjetite ovo u oku hitno se javite ljekaru!

Pregled oka može da ukaže na ozbiljna oboljenja srca i mozga, a evo koji simptom na oku može da bude znak za srčani udar, piše Lepa & srećna, pa je zato dobro da posjetite na vrijeme ljekara.

Simptomi koji ukazuju na srčani udar su uglavnom bol u grudima, slabost, umor, otežano obavljanje osnovnih funkcija, mučnina i visok krvni pritisak. Međutim, malo ko zna da zamagljeni vid može da ukazuje na infarkt, ali sada znate. Ako iznenada ne možete jasno da vidite na jedno ili na oba oka, to može da znači da imate rizik od srčanog udara, stoga odmah idite kod svog doktora.

loading...

Ukoliko se zamagljen vid javlja u kombinaciji sa simptomima poput paralize jedne strane tijela, otežanog razumjevanja šta vam neko govori, zbunjenost i gubitak ravnoteže, odmah pozovite hitnu pomoć jer vam to treba u ovakvoj situaciji. Stručnjaci ističu da srčani udar može da se javi u svakom životnom dobu, ali ukazuju da su najugroženije osobe sa povećanim nivoom holesterola u krvi i visokim krvnim pritiskom.

Istraživanja dokazuju da ljudi odlaze kod očnog ljekara uglavnom da bi kontrolisali dioptriju, ali ne znaju da se baš pregledom oka mogu otkriti opasne bolesti, piše Lepa & srećna.

loading...

Teška oboljenja poput kancera često ne daju jasne simptome, naročito na začetku, ali pregledom oka mogu se ustanoviti različite promijene u tijelu. Stručnjaci ističu da je neophodno da najmanje na svake dvije godine odete kod oftamologa.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *