Mislili su da je Arkan ošišao Cecu jer je bila u vezi sa muslimanom : Ovo je pravi razlog zašto je Arkan Cecu ošišao na ćelavo !! – Doza Novosti

Mislili su da je Arkan ošišao Cecu jer je bila u vezi sa muslimanom : Ovo je pravi razlog zašto je Arkan Cecu ošišao na ćelavo !!

Željko Ražnatović Arkan najkontraverzniji čovjek posljednjih 50 godina na ovim prostorima i suprug Svetlane Cece Ražnatović je u mladosti bio vođa Beogradskog podzemlja. Osim toga Arkan je trebao da odgovara za ratne zločine u Bosni koje je počinio sa svojim ” Tigrovima ” inače specijalnom jedinicom vojske bivše Jugoslavije . Ipak Arkan je ubijen pod nikada neriješenim okolnostima 15.1.2000.godine u Hotelu Interkontinental u Beogradu.

 

loading...

Ovih dana su se pojavile informacije koje je izvor jako blizak pomenutom bračnom paru Arkanu i Ceci ispričao razlog zašto je Arkan ošišao Cecu na ćelavo. Tvrdnje da je to zbog njene veze sa muslimanom Harom Samardžićem su apsolutno netačne. ” Arkan je bio lud za Cecom i jako ljubomoran nije joj dao nigdje da izlazi bez njega njoj su pretežno prijateljice dolazile u kuću gdje su sjedile i provodile vrijeme dok njega nije bilo tu . Arkan je jednog dana kada je došao kući zatekao Cecu sa jednom kolegicom koja je i danas kao i Ceca mnogo popularna kako konzumiraju narkotička sredstva. Tada je on poludio i odlučio se za taj radikalni potez Ceca nije neko vrijeme izlazili niti ispred kuće od sramote dok joj kosa nije narasla” izjavio je izvor jako blizak Arkanu i Ceci.

 

loading...

Arkan se inače bavio trgovinom i rasturanjem velikih količina opojnih sredstava i na taj način je stekao svoju moć i ljude oko sebe . Ipak on nije želio da to njegova supruga konzumira.Danas se priča da je ovaj ratni zločinac živ i da živi na relacijama Amsterdam -Kipar odakle avionima i velikim kruzerom kojeg posjeduje sve važne poslove obavlja na svim stranama svijeta od Pekinga , Kuala Lumpura do Londona i Pariza.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *