Prije dvije godine je bila njegova takmičarka u Zvezdama Granda,a danas joj gužva postelju : Aca Lukas ima atraktivnu 20 godina mlađu djevojku !!! ( FOTO ) ! – Doza Novosti

Prije dvije godine je bila njegova takmičarka u Zvezdama Granda,a danas joj gužva postelju : Aca Lukas ima atraktivnu 20 godina mlađu djevojku !!! ( FOTO ) !

Aca Lukas jedan od najkontraverznijih ljudi na estradi posljednih 20 godina. Inače čovjek koji je imao velikih problema sa narkotičkim sredstvima, osim toga posljednih mjeseci mnogo skandala se vezalo za njega oko razvoda sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović koju je kako ona tvrdi istukao te maltretirao.

 

loading...

Aleksandra Mladenović jedna od najtalentovanijih mladih pjevačica koja se prije 2 godine pojavila u Zvezdama granda kada je došla do samog finala . U tom spektakularnom finalu u Sarajevu u dvorani Zetra zauzela je peto mjesto dok je pobjednik bio Ibro Bublin.

 

loading...

Kako se piše da su Aleksandra i Aca već par mjeseci u vezi dok je još bio u fazi razvoda od Sonje da se viđao sa mladom pjevačicom. Treba istaći da je Aca Lukad više nego duplo stariji i bukvalno otac može da joj bude ,ali očigledno to ne smeta Aleksandri . Razlika između Ace i Aleksandre je viša od 20 godina.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *