Godinama nije skidala šminku sa lica : Kada je skinula šminku pred televizijskim kamerama svi su se izbezumili !! ( FOTO ) !! – Doza Novosti

Godinama nije skidala šminku sa lica : Kada je skinula šminku pred televizijskim kamerama svi su se izbezumili !! ( FOTO ) !!

Dvadesetogodišnja djevojka po imenu Marija kada je vidite izgleda sasvim normalno i nema nikakve razlike od svojih vršnjakinja . Ali djevojka je dugi niz godina zbog jako neugodne bolesti kože morala skrivati svoje pravo lice

loading...

Ova hrabra djevojka je tako odlučila ipak da pokaže svoje pravo lice na opšte zaprepaštenje svih prisutnih,ali tako je želila da da podršku drugim oboljelim djevojkama od Vitiliga. Mnoge manekenke pate od te bolesti i jako je teško izboriti se sa time pogotvo kod tamnoputih djevojaka jer su to bijele fleke koje izgledaju kao da je u pitanju neko teško oboljenje kože .

loading...

Marija je tako odlučila da uradi ovaj potez i pokaže narodu i drugim curama koje pate od slične bolesti da to nije tragedija i da se mora suprostaviti time.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *