Selektor Kostarike ne zna najveće zvijezde : Pjandura iz kafane došla na presicu i vodit će reprezentaciju na Mundijalu !!! ( FOTO ) ! – Doza Novosti

Selektor Kostarike ne zna najveće zvijezde : Pjandura iz kafane došla na presicu i vodit će reprezentaciju na Mundijalu !!! ( FOTO ) !

Oscar Ramirez je postao svjetski poznata faca nakon što je pokazao koliko ne poznaje igrače neke od velikih reprezentacija protiv kojih je igrao prijateljske susrete sa svojom Kostarikom.Nevjerovatno je da čovjek koji će voditi jednu reprezentaciju na Mundijalu ne zna ko je Shaqiriji ili Eden Hazard .

Poslije utakmice sa Švicarskom na konferenciju je došao gdje nije znao ime igrača te je govorio onaj vaš mali što nije vaš nego ste mu dali državljanstvo . Na opšte zaprepaštenje svih dok mu novinar nije rekao Xherdan Shaqiri. Osim toga poslije utakmice u Belgiji je također na konferenciji rekao imate jako opasnog igrača onaj niski sa brojem 10 bio je mnogo agilan i ubojit misleći na Edena Hazarda . Po velikom belaju za selektora Ramireza novinari su ga pitali i za Englesku reprezentaciju da prokomentariše njihovu igru.
Englezi su jako tehnički potkovana ekipa koja igra sa puno duela tipično za

loading...

 

loading...

Engleze i u napadu imaju napadača ali ne mogu ime da mu se sjetim što je izazvalo i smijeh kod prisutnih pa su mu rekli da je to Harry Kane . Mediji u Kostarici su razočarani neznanjem svoga selektora a navijači ga odavno ne vole i nazivaju ga “Pjandurom ” te da mu je alkohol jer je prije bio alkoholičar mozak popio .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *