Poznati glumac Momčilo Otašević se oženio 9 godina starijom ženom: Ovako izgleda njegova bombastična supruga ( FOTO ) !! – Doza Novosti

Poznati glumac Momčilo Otašević se oženio 9 godina starijom ženom: Ovako izgleda njegova bombastična supruga ( FOTO ) !!

Trenutno jedan od najboljih mladih glumaca na Balkanu je svakako crnogorac Momćilo Otašević poznat publici iz mnogih serija ,a ponajviše iz serije ” Budva na pjenu od mora ” gdj je glumio Luku Radmilovića. Osim toga glumio je još u serijama ” Kud puklo da puklo ” te sada trenutno glumi Ranka u popularnoj seriji koja se još uvijek emituje ” Istinite laži ” gdje glumi Ranka .

 

 

loading...

Nakon dvije i po godine veze sa svojom 9 godina izabranicom Katarinom Bete je stupio u bračne vode u Boki Kotorskoj u jednoj predivnoj porodičnoj atmosferi i sa najbližim prijateljima. Konoba “Pirun i ožica ” je restoran gdje se održala cijela ceremonija . Osim toga svi su vidjeli i predivni stomačić koji pokazuje da je Katarina u poodmakloj trudnoći.

 

loading...

 

Mladenci nisu krili svoju sreću i moglo se vidjeti koliko su sretni zajedno zaista jedna predivna slika iz Boke Kotorske je obišla društvene mreže. Glumac Momčilo je medijima izjavio da je presretan što će uskoro postati otac.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *