Urnebesna ispovijest muslimana koji je Svetlani Ceci Ražanatović uzeo nevinost : Tri puta je ostajala trudna sa mnom ,ali se čistila !!! ( FOTO ) ! – Doza Novosti

Urnebesna ispovijest muslimana koji je Svetlani Ceci Ražanatović uzeo nevinost : Tri puta je ostajala trudna sa mnom ,ali se čistila !!! ( FOTO ) !

Jedna od najpopularnijih pjevačica posljednih 30 godina je svakako Svetlana Ceca Ražnatović ,a njen život je bio zaista prepun kontraverza najveća od njih je bio brak sa jednim od najvećih kriminalaca na Balkanu svih vremena i ratnim zloćincem Željkom Ražnatovićem Arkanom .

 

loading...

Haris Samardžić je Cecina prva velika ljubav sa kojom je ona izgubila i svoju nevinost . Haris je u jednom intervju otvoreno pričao o tom vremenu i da je mnogo volio Cecu kao i ona njega . Bili su u vezi oko 3 godine ,a za to vrijeme ona je čak tri puta morala da se očisti . Haro je također istakao da su jedne noći dok je bio sa Cecom u hotelu upali ljudi koje je Arkan poslao te da su ga odveli .

 

loading...

Nakon toga istakao je da je Ceca uz Arkana propatila mnogo i da je cijela Arkanova vojska imala odnose sa njom jer je on tako izdao naređenje da bi joj se osvetio na neki način što je bila u vezi sa muslimanom završava Haris.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *