Račun za struju joj bio 3 hiljade eura mjesečno : Kada je policija upala u kuću ove bakice zaprepastila se zbog onoga što je pronašla !!! – Doza Novosti

Račun za struju joj bio 3 hiljade eura mjesečno : Kada je policija upala u kuću ove bakice zaprepastila se zbog onoga što je pronašla !!!

Nevjerovatna priča dolazi iz jednog sela pokraj Sremske Mitrovice naime starica po imenu Suzana Kuk je u svome podrumu uzgajala godinama marihuanu . Policiji je jednog dana bilo sumnjivo zašto je račun za struju čak 3000 eura za samo jednu običnu kucu i domaćinstvo . Kada su pripadnici PU Sremska Mitrovica provalili u ovu kuću imali su šta vidjeti .

 

loading...

Preko 300 biljaka kanabisa je bilo skriveno u podrumu gdje se normalno uzgajalo i raslo uz naravno veliku potrošnju električne energije. Ova starija žena je uhapšena i trenutno se vodi postupak protiv nje. Dokazano je da je i njen sin također umješan koji je tu drogu rasturao na prostou Holandije unazad nekoliko godina .

loading...

Cijelo selo je ostalo šokirano ovim saznanjem jer kako su nam rekli bili su izuzetno fini ljudi i dobre komšije i niko nije ni mogao zamisliti čime se oni zapravo bave .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *