Možda jeste ” Spomenik sa repićem ” između stativa ,ali Karius zna sa ženama !! Pogledajte sve njegove bivše !! ( FOTO ) ! – Doza Novosti

Možda jeste ” Spomenik sa repićem ” između stativa ,ali Karius zna sa ženama !! Pogledajte sve njegove bivše !! ( FOTO ) !

Njemačka rupčaga kako ga nazivaju navijaći Liverpoola sada već bivši igrač tog kluba Loris Karius je u finalu uništio klub sa Anfielda svojim katastrofalnim izdanjem te mu to nikada neće oprostiti istinski navijači Liverpoola.

 

loading...

Ali da stvar ne bude najgora po Kariusa makar negdje mu ide u životu ,a to je svakako kod žena . Tako da uspije nadoknaditi to što on bude “Izbušen” dok stoji među stativama . Tri posljednje bivše od Kariusa su bile izuzetne ljepotice i modeli pa su mu one pružale utjehu kada god bi mu bilo teško.

loading...

 

Pamela Reif, Lanthe Rose i Anelie Alpert su super zgodne djevojke i planetarno popularne te su sve tri bile u zagrljaju ove “Rupčage ” . Na komenatrima se moglo čitati da su navijači Liverpoola svašta pisali ovog nesretniku Kariusu kao tipa ” BIVŠE! ma naravno i one su mu ispale iz ruku ” !! .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *