Ti si želio da mene iskoristiš i iskoristio si me : Luna doživjela nervni slom, svom snagom skočila na slobu !! ( VIDEO ) !!! – Doza Novosti

Ti si želio da mene iskoristiš i iskoristio si me : Luna doživjela nervni slom, svom snagom skočila na slobu !! ( VIDEO ) !!!

Kako stoje stvari pred samo finale najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima ” Zadruga” došlo je to konačnog raskida između Slobodana Radanovića i Lune Đogani . Đoganijeva je skoro došla do nervnog sloma jer je Sloba kako ona kaže skroz iskoristio i da je najgori čovjek na svijetu .

 

loading...

Inače prikazan je klip u kojem se moglo vidjeti kako Kija i Sloba pričaju o svome zajedničkom budućem životu i svojoj bebi koju žele jako . Luna je poludila i otišla u štalu uplakana i na korak od nervnog sloma svjesna da je romansa sa Radanovićem bila obična laž i rijaliti igra ,ali nažalost njenu ona se ipak zaljubila.

 

loading...

” Mene ništa više ne zanima od tebe mnogo si me ponizio mislimd a nisam to zaslužila .Nemoj više nikada da bi mi se obratio niti me pogledao u oči odbacio si me od sebe kao običnu krpu” u suzama je govorila Luna Đogani . Inače uskoro je veliko finale zadruge ,a prema nekim anketama Sloba Radanović je veliki favorit za pobjedu .

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *