Real je ” Prokletniku ” Ronaldu spremio ugovor iz snova,ali to mu nije dovoljno !!! – Doza Novosti

Real je ” Prokletniku ” Ronaldu spremio ugovor iz snova,ali to mu nije dovoljno !!!

Portugalac Ronaldo je dobio novi ugovor od Florentina Pereza da bi ostao u dresu Kraljevskog kluba,ali kako stvari stoje ni to mu nije dovoljno jer je odbio ponudu.Španjolski ugledni list Marca je objavio da je Ronaldu ugovor mnogo poboljšan te da su sve učinili čelnici Reala da bi ga zadržali .

 

loading...

 

Prema novim tvrdnjama Perez je podigao godišnju platu Ronaldu na čak 33.2 miliona eura tako bi on dobio 26 miliona eura ,a ostalo kroz bonuse još nekih 7,5 miliona eura .Do sada je zarađivao oko 21 milion eura po starom ugovoru ,ali on je želio da ima platu kao Neymar u PSG i Leo Messi u Barceloni prema nekim navodima oko 40 miliona eura godišnju platu .

loading...

Ronaldo je odbio i ovu ponudu što je mnogo razočaralo istinske ljubitelje Real Madrida razlog zbog Ronaldove pohlepe za parama iako bi prema ovome bio uistinu astronomski plaćen. Kako stoje stvari Ronaldo će ovog ljeta preseliti u Manchester United to je gotovo pa sigurno jer Florentino Perez nema tih para da bi ugodio ” Prokletom ” i pohlepnom Ronaldu.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *