Od bivšeg muža dobila stan,evo šta joj je novi dečko poklonio: Ana Sević se pohvalila sa skupocjenim poklonom koji ostavlja bez daha ( FOTO ) ! – Doza Novosti

Od bivšeg muža dobila stan,evo šta joj je novi dečko poklonio: Ana Sević se pohvalila sa skupocjenim poklonom koji ostavlja bez daha ( FOTO ) !

Ana Sević pjevačica i jedna od najpoznatijih voditeljica u regionu je više od 7 mjeseci u vezi sa Danijelom Nedeljkovićem inače poznatim biznismenom , a od svoga novog momka je dobila auto vrijedan više od 26 000 eura a riječ je o mercedesu c 300

 

loading...

 

Danijel i Ana se inače mnogo dobro slažu i njihova veza je jako stabilna govori izvor jako blizak ovom paru. Dugo je razmišljao Danijel šta da pokloni svojoj izabranici pa je odlučio da joj uzme mercedes c 300 jer zna da voli najviše automobile od tog proizvođača .Čini se da je Ana jako brzo zaboravila svoga bivšeg supruga Darka Lazića i da uživa u životu sa novim momkom.

loading...

 

Nakon što je od Darke dobila stan ,sada je od Danijela dobila i novi auto čini se da joj je baš ugodno u životu i dobija na vrlo lagan način .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *