Bili zajedno 10 godina ,a razveli se za 15 minuta : Evo koliko će Emina novca dobijati mjesečno od Mustafe Sandala !! i šta sve dobija ovim razvodom !!! – Doza Novosti

Bili zajedno 10 godina ,a razveli se za 15 minuta : Evo koliko će Emina novca dobijati mjesečno od Mustafe Sandala !! i šta sve dobija ovim razvodom !!!

Mustafa Sandal i Emina Jahović su se zvanično razveli prije tri dana tačnije 6 juna. te su nakon 10 godina zajedničkog života odlučili da se razvedu. Već par mjeseci oni nisu živjeli zajedno samo su se povremeno viđali da bi se družili zajedno sa djecom. Sada je ipak kraj svega a svoj razvod su završili za svega 15 minuta kako pišu mediji u Istanbulu.

 

loading...

Eminu Jahović očekuju astronomske cifre i imovina koju će dobiti od svoga sada već bivšeg muža. Mustafa i Emina imaju dvoje djece Javuza i Jamana . Ogromnu vilu u Istanbulu koju su agenti za nekretnine procjenili na nešto više od 3 miliona eura je sada na prodaju ,a kako stoje stavri kupit će je jedan od najpoznatijih svjetskih glumaca Robert De Niro .

loading...

 

U nastavku vam donosimo šta će to Emina sve dobiti od ovog razvoda :

– Kuću u Beogradu koja vrijedi 260 000 eura
-dva miliona eura kada se proda vila u Istanbulu
-auto od 60 000 eura
-970 eura mjesečno po svakom sinu
– da može koristiti 4 puta u godini Mustafinu jahtu
– 12 000 eura za godišnji odmor

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *