Šok na Apeninima !! Parma ostaje bez plasmana u Seriju A !!! Vraća se u četvrtu ligu !!! – Doza Novosti

Šok na Apeninima !! Parma ostaje bez plasmana u Seriju A !!! Vraća se u četvrtu ligu !!!

Kako stvari stoje nakon što su brzo nakon samo par sezona iz Četvrte lige izborili plasman u Seriju A fudbalski klub Parma bi mogao ubog namještanja vraćen biti ponovo u četvrti rang Italijanskog fudbala .Mnoge sumnjive okolnosti su dovele da ovaj slavni klub se vrati u Seriu A pogotovo posljednje kolo italijanse druge lige .

 

loading...

Utakmica Parme i Spezije je bila krajnje sumnjiva te se sada ta utakmica nalazi pod istragom te je fudbalski savez Italije najavio ako se dokaže da su u pitanju namještanja da Parma se vraća u četvrtu ligu .Kod rezultata 1:0 za Parmu bivši napadač Parme Alberto Gilardino je promašio penal te tako je omogućio da žuto-plavi dođu do pobjede kojom su izbjegli doigravanje ,a Frosinone poslali u doigravanje .

loading...

Sada su mnogi ljubitelji fudbala jako razočarani ne samo navijači Parme jer kako Italijasnki mediji pišu da je situacija po Parmu jako kritična i da su pronađeni detalji koji će biti ključni u izbacivanju Parme iz lige . Narednih dana je konačna presuda za ovaj klub.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *