Zadnje riječi australijskog naučnika koji je sa 104.godine otišao na eutanaziju su sve doktore ostavile bez teksta !! ( VIDEO ) !! – Doza Novosti

Zadnje riječi australijskog naučnika koji je sa 104.godine otišao na eutanaziju su sve doktore ostavile bez teksta !! ( VIDEO ) !!

Dejvid Gudel najpoznatiji australijski naučnik i doktor je odlučio da njegov život bude savršen na jednoj klinici u Švicarskoj uz pomoć injekcije koja mu je ubrizgana u venu .Ovaj nevjerovatni čovjek je došao u Švicarsku sa svojom porodicom da bi u svojoj 104. godini završio svoj život .

 

On je cijelo vrijeme požurivao doktore i pitao ih da li će to biti brzo dok je slušao betovenove pjesme.Doktor koji mu je ubrizgao smrtonosni otrov Filip Ničke je rekao da nikada u svojoj akrijeri nije vidio nekoga da toliko želi smrt te da je nekoliko puta pitao doktore koliko još treba čekati da mu srce stane.

loading...

 

loading...

Porodica je cijelo vrijeme bila uz njega i oprostila se od ovog nevjerovatnog naučnika koji se odlučio na ovaj potez jer je bio previše star i nije se mogao brinuti o sebi više .

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *