Uvrijeđen i ogorčen : Madrid podrhtava Ronaldo donio konačnu odluku !!! – Doza Novosti

Uvrijeđen i ogorčen : Madrid podrhtava Ronaldo donio konačnu odluku !!!

Kako su danas objavili Portugalski mediji da je jedan od najboljih fubalera na svijetu Cristiano Ronaldo donio odluku o napuštanju Real Madrida . Kako je naveo da je glavni razlog predsjednik Florentino Perez i da već pad sezona nisu u najboljim odnosima .

 

loading...

Poznato je da je fantastični portugalac tražio povećanje plate i da je želio da ona iznosi 75 miliona eura na godinu međutim Perez i Real nemaju te novce . Želio je da potpiše ugovor na 6 godine što znači da bi na Bernabeu i završio karijeru te bi otišao u nogometnu mirovinu u 40.godini života. Međutim od toga neće biti ništa jer su u pitanju ogromni novci.

 

loading...

 

Leo Messi u Barceloni godišnji zaradi oko 56 miliona eura dok Neymar koji nastupa za PSG godišnji zaradi nešto više od 39 miliona eura.Ronaldo je još po završetku finalne utakmice se zahvalio svima u Madridu ,a navijačima posebno da mu je bilo lijepo svih ovih godina što je značilo samo jedno da je vrijeme za njegov odlazak. Kako stoje stvari sada Cristiano Ronaldo je na na izlaznim vratima sa Santiago Bernabeua .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *