Karleuša je u Grandu prozvala skitnicom koja nikada neće biti zvijezda !! Čekajte dok pogledate gdje je sada i kako izgleda !! – Doza Novosti

Karleuša je u Grandu prozvala skitnicom koja nikada neće biti zvijezda !! Čekajte dok pogledate gdje je sada i kako izgleda !!

U Zvezdama Granda takmičenju koje je najpopularnije u regionu što se tiče muzičkih takmičenja pojave se često takmičari o kojima se priča godinama kasnije . Jedna od tih takmičarki koja je u svoje vrijeme zaista iznenadila i šokirala sve jete Ivana Munđa .

 

Ivana Munđa je jednostavno isprozivana od Jelene Karleuše tako da je cijeli region pričao o tome . ” Ti si djevojko prava Munđa u skladu sa prezimenom zvučis katastrofalno pjesmu koju su uzela od Saše Kovačevića da pjevaš izvela si je kao sveštenik da je to pjevao .Vjeruj mi nije nimalo smiješno užasno pjevaš izgledaš kao spomenik na bini . ” izjavila je Karleuša

loading...

 

loading...

 

Treba reći kako se saznaje da danas Ivana pjeva po kafanama etno muziku i da je mnogo usavršila svoj glas te da je ipak iz svega ovoga nešto naučila . Te sezone pobjedu je odnio Ibro Bublin u spektakularnom finalu u Sarajevu .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *