Zdravko Mamić osuđen na 6 godina zatvora !!! Poslao prijetnje iz Međugorja ti monstrumi što su mi napakovali neće mirno spavati !!! – Doza Novosti

Zdravko Mamić osuđen na 6 godina zatvora !!! Poslao prijetnje iz Međugorja ti monstrumi što su mi napakovali neće mirno spavati !!!

Zdravko Mamić je osuđen na kaznu zatvora od 6 godina i 6 mjeseci što je poprilično velika kazna koja je šokirala Mamića. Čovjek sa kojim je Dinamo doživio svoje najbolje trenutke i uspjehe je sada osuđenik. Mnogi su podijeljenih mišljenja jedni su za Mamiča ,a drugi ne .

 

loading...

Ipak sud je presudio a Mamić je na vrijeme otišao iz Hrvatske u Međugorje u Bosnu i Hercegovinu i ne planira da se vrati . Na konferenciji za novinare koja se održala u Međugorju je rekao slijedeće ” Šokiran sam da je iko iz ovog predmeta osuđen i na jedan jedini dan zatvora ,a kamoli ovako dugo zatvorsku kaznu . Monstrumi koji su ovo uradili će odgovarat koristiću oružje kakvo niste vidjeli do sada ,ali ne oružje iz koga se može pucati nego pravnim putem . Ne vraćam se u Hrvatsku jer nisam kriv ostajem u svojoj drugoj domovini Bosni i Hercegovini koju izuzetno volim izjavio je Mamić.

loading...

 

Kako je još rekao da će se braniti sa slobode i dokazati da je ovo sve jedna velika laž i urota protiv njega .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *