Kćerka joj bila na razmjeni učenika: Kada se vratila donijela je majci poklon- kada je ona vidjela šta je u poklonu ,skoro se onesvijestila !! – Doza Novosti

Kćerka joj bila na razmjeni učenika: Kada se vratila donijela je majci poklon- kada je ona vidjela šta je u poklonu ,skoro se onesvijestila !!

Nakon što je kćerka od jedne majke iz Britanije se vratila sa razmjene učenika i donijela svojoj mami poklon to je mnogo šokiralo i nije mogla vjerovati. Nakon što se njena kćerka vratila iz Pariza majka je bila mnogo sretna što se vide ponovo poslije mjesec dana ,a kada joj je dala poklon to je bila senzacija.

 

Naime ova tinejdžerka je bila u Parizu i svoju mamu je mislila usrećiti poklonom Ajfelovog tornja međutim to nije bio toranj nego oblik muškog polnog organa kada je vidjela to šokirala se jednostavno . Ona je to podijelila na društvenim mrežama ,i dobila je veliki broj komentara .

loading...

 

loading...

 

Neki od komentara su : Da je htjela samo da se našali sa njom , a neki su pisali da je zapravo imala odnose i na taj način je htjela da joj saopšti .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *