Hanka slomljena – nije trebao dobiti ni godinu,a on je osuđen na dvije samo zato što je njen sin !!! ( FOTO ) !! – Doza Novosti

Hanka slomljena – nije trebao dobiti ni godinu,a on je osuđen na dvije samo zato što je njen sin !!! ( FOTO ) !!

Hanka Paldum je žena koja je važi sigurno za jednu od najboljih pjevačica na ovim prostorima u proteklom stoljeću . Teško će se više iko pojaviti kao Hanka sa tolikim muzićkim talentom za muziku . Ali posljednih godina se sve više pisalo o njenom životu ,ali nažalost ružnim stvarima kada je njen sin pod uticajem narkotičkih sredstava skrivio saobraćajnu nesreću. Osim toga mnogo problema je Hanka imala sa njim jer je ušao u pakao droge .

loading...

Njen sin je sada osuđen na dvije godine zatvora i trenutno leži u Zenici ,a njoj je to sve teško palo pogotovo kada je otkrila da njen sin za to nije trebao dobiti baš dvije godine zatvora nego jednu godinu po zakonu zbog tog prekršaja.

loading...

Ali kako ona kaže zato što je sin Hanke Paldum to je nekome smetalo očigledno iako sam se trudila uvijek da bude sa svima dobra i da nikoga ne povrijedim ali život je takav priča razočarana legendarna pjevačica dok njen sin izdržava kaznu dvogodišnjeg zatvora. Na slobodi bi se trebao pojaviti u Aprilu 2020. godine.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *