Danas izricanje presude Zdravku Mamiću bivšem predsjedniku Dinama : Neće doći na sud jer je pobjegao izvan Hrvatske !!! Mogući scenariji su slijedeći !! – Doza Novosti

Danas izricanje presude Zdravku Mamiću bivšem predsjedniku Dinama : Neće doći na sud jer je pobjegao izvan Hrvatske !!! Mogući scenariji su slijedeći !!

Najburnije suđenje u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko godina je došlo do svoga kraja ,a presuda Zdravku Mamiću ce biti danas izrečena na sudu u Osijeku. Presudi Mamić neće prisustvovati jer kako neki mediji pišu da je pobjegao u Međugorje i da bi bio zaštićen. Iako je Mamć se oglasio povodom ovoga i rekao da je poslovno u Međugorju te da će kada bude imao vremena se vratiti u Hrvatsku.

loading...

Sud tereti Mamića i njegove saradnike da su državu Hrvatsku oštetili za nekih 13 miliona kuna.Što se tiče same presude Mamić je neki dan izjavio da očekuje da će biti oslobođen jer ništa nije dokazano ono za što ga se tereti te da je ovo sve bilo montirano na njegovu štetu.

loading...

Izricanje presude je zakazano za danas za 12 sati u Županijskom sudu u Osijeku a Mamiću prijeti kazna zatvora od nekoliko godina .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *