Nakon 26 godina otkrila je sinu strašnu istinu !! Niko joj ne vjeruje u njene riječi !! Nema dokaza za to !!! – Doza Novosti

Nakon 26 godina otkrila je sinu strašnu istinu !! Niko joj ne vjeruje u njene riječi !! Nema dokaza za to !!!

Li Seng Ču je žena iz Kine koja je nakon 26 godina odlučila da prizna pravu istinu svome sinu i policiji . Naime prema njenoj priči koju je ispričala svome sinu tvrdi da je prije 26 godina njega otela od ljudi gdje je radila kao dadilja .

 

Ona je izgubila dvoje svoje djece prije toga i više nije mogla zatrudnit pa se odlučila na ovaj čin. Priznala je sinu da ona nije njegova prava majka kako je vjerovao cijelog života . Ona je njemu pružila svi majčinsku ljubav i odhranila ga u dobrog čovjeka i on nikada nije osjetio da ona nije njegova prava majka . Šokirani sin nije vjerovao te je i policiji rekao da sigurno njegova majka izmišlja .

loading...

 

loading...

Nakon urađenog DNK-a utvrđeno je da je sve bila istina i da ona nije zapravo njegova majka niti da imaju bilo kakvo krvno srodstvo. Njegovi pravi roditelji su umrli ,a on naravno nije želio da tuži ženu koja ga je odhranila i za koju je bio ubjeđen da je njegova majka koju je mnogo volio .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *