Odlučila je da uradi kompletan MAKEOVER na svoj 60.rođendan !! Kada se na kraju ogledala ostala je zatečena !! ( VIDEO ) ! – Doza Novosti

Odlučila je da uradi kompletan MAKEOVER na svoj 60.rođendan !! Kada se na kraju ogledala ostala je zatečena !! ( VIDEO ) !

Dosta žena na svijetu jednostavno želi da promjeni svoj izgled,ali im za to treba dosta hrabrosti i samopouzdanja. Ali savjet je da ne oklijevaju mnogo oko toga te da urade to jer će se osjetiti mnogo bolje i samim time vratit će svoje samopouzdanje.

Žena po imenu Sindi koja dolazi iz Ohaja u Sjedinjenim Američkim Državama se odlučila na ovaj korak da svoj izgled promjeni upotpunosti i promjene su zaista šokantne bile . Naime ona je za proslavu svog 60. rođendana odlučila da ode na makeover kod najpoznatijeg stiliste u Americi Kristofer Hopkins je čovjek koji radi čuda jednostavno.

loading...

Ona nije imala nekih želja posebnih i rekla je Hopkinsu da uradi sve po svome izboru kako smatra da je najbolje u nastavku možete pogledati o čemu je riječ !!

loading...

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *