Kakve pohvale brazilskog izbornika !! Biranim riječima objasnio zašto je baš izabrao Hrvatsku za suparnika !! – Doza Novosti

Kakve pohvale brazilskog izbornika !! Biranim riječima objasnio zašto je baš izabrao Hrvatsku za suparnika !!

Selektor brazilske reprezentacije Tite je sve samo komplimente iznio na račun Hrvatske reprezentacije pred današnji okršaj u Liverpoolu u kojem se sastaju Brazil – Hrvatska . Na konferenciji koja je sinoć održana pred meč se obratio medijima i govorio o ambicijama njegove reprezentacije na svjetskom prvenstvu u Rusiji .

 

Pred sami kraj razgovora na pitanje jednog od novinara zašto je baš izabrao Hrvatsku reprezentaciju kao generalnu probu prije mundijala Tite je rekao ” Pa iz razloga što je to jedna velika reprezentacija koja ima mnogo igrača vrhunske klase i potkovani su na svakoj poziciji. Modrić, Mandžukič , Rakitić , Perišić i ostali su igrači koji mogu svakoj reprezentaciji svijeta nanijeti veliku štetu . Ovo je nama najbolje mjerilo da vidimo u kakvom smo mi stanju u utakmici sa velikim protivnikom” završava izbornik Brazila.

loading...

Utakmica između Hrvatske i Brazila se igra danas od 16 sati u Liverpoolu na Anfieldu . Treba istaći da Mario Mandžukić kod Hrvatske te prva zvijezda kod Brazila Neymar neće nastupiti u današnjoj utakmici .

loading...

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *