Iako je osvojila milione svojoj djeci nije ništa dala, Jer su se oni nje odrekli iz samo jednog razloga !! – Doza Novosti

Iako je osvojila milione svojoj djeci nije ništa dala, Jer su se oni nje odrekli iz samo jednog razloga !!

Žena po imenu Melisa Ede inače dolazi iz Britanije i osvojila je na lutriji nevjerovatnih 5 miliona funti . Nakon ovog nevjerovatnog dobitka odlučila je da će mnogo novca uloži u novu kuću koju sređuje za svoju zaručnicu i njenu djecu gdje će i ona sa njima živjeti.

Osim toga želi da kupi zaručnici i sebi dva najnovija automobila . Melisa je transrodna osoba i do sada je radila kao taxsista u Londonu. Ima dvoje djece iz braka kada je živjela sa muškarcem i nažalost njene dvoje djece ne žele da čuju za nju te su je se odrekli zbog njenog opredjeljenja . Sada kada je milionerka odlučila je da njima ništa ne ostavi . Naime dosta para je uložila u izgradnji sirotišta da bi djeca koja nemaju roditelje mogli imati neko utočište.

loading...

 

loading...

Pokazala je sa ovime da je zapravo dobar čovjek bez obzira na njene sve mane . Grad London Melisi planira da uruči nagradu za počasnog građanina Londona .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *