Aco Pejović izjavio da je primoran da bude kum na vjenčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića !! Šta je zapravo istina ? – Doza Novosti

Aco Pejović izjavio da je primoran da bude kum na vjenčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića !! Šta je zapravo istina ?

Ostalo je tačno 18 dana do velikog i spektakularnog vjenčanja o kojem se već mjesecima pisalo i pričalo između Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića . Inače svima je bila čudna ta situacija što su mladenci za kuma izabrali Acu Pejovića inače poznatog pjevača ,a ne najboljeg Filipovog prijatelja Miloša Teodosića inače košarkaša reprezentacije Srbije i Los Angeles Clipersa u NBA .

 

loading...

Kako medijima nije bilo jasno koji je zapravo razlog sve pitali su Acu zbog čega da on bude baš kum ovim budućim mladencima . ” Kada su bili samo 7 dana u vezi kada sam h vidio skupa rekao sam im to je to vi ćete se vjenčati jer ste savršeni jedno za drugo i eto na kraju se to ispostavilo tačnim rekao je Aco ” .

 

loading...

 

Aleksandra i Filip su zbog svega toga odlučili Aci da daju tu čast jer je osim toga bio njihov jako dobar prijatelj i podržavao je njihobvu vezu. Veliko vjenćanje nas očekuje 21.juna u Beogradu.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *