Svekrva mi je uništila vjenčanje, i potpuno me ponizila: Doputovala je, otvorila kofer i rekla najgoru moguću stvar – Doza Novosti

Svekrva mi je uništila vjenčanje, i potpuno me ponizila: Doputovala je, otvorila kofer i rekla najgoru moguću stvar

I dalje smo u svijetu istinitih životnih ispovijesti. Jednu jako zanimljivu i poučnu vam donosimo u nastavku današnjeg jako poučnog teksta. Oduvijek sam znala da me svekrva ne voli, što je nekako bilo i normalno, ali kada mi je ovo uradila na dan vjenčanja, shvatila sam da baš ne može da me podnese.

Kud baš meni da se baš ovo desi?To tvrdi anonimna mlada djevojka iz Amerike koja je u jednoj Fejsbuk grupi okačila sliku sa svekrvom sa svog vjenčanja, svi su bili u nevjerici. Ljubomorna i zla svekrva me je lagala da je u potpunosti zaboravila odjeću koju je navodno planirala da obuče na vjenčanje, nekako joj nisam nikako vjerovala.

loading...

Ona ne živi u državi gdje smo mi, a kada je stigla, rekla mi je da je zaboravila da spakuje to što je planirala da obuče, i nisam joj mogla nikako vjerovati, da li biste vi? i Rekla je još, da ima samo bijelu majicu i bijelu suknju, et, baš tim riječima. Budući da mi je to rekla u zadnji čas, nisam imala izbora osim da se složim sa tim, bila sam stjerana u ćorsokak.Naravno, jasno mi je da je pokušavala da skrene pažnju na sebe i da je to uradila iz čiste pakosti prema meni, nije me mogla očima gledati jer ona nikad nije dala blagoslov sinu da se vjenča sa mnom”, kaže ova uvrijeđena mlada.

loading...

Mlada je dobila punu podršku ljudi na Fejsbuku, svi su apsolutno stali na njenu stranu, jer svi smatraju da je opravdano ljuta. “Baš zanimljivo kako je zaboravila odjeću, a sjetila se da ponese bijele baletanke”, eto i taj detalj je bio i više nego sumnjiv.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *