Miljana zapjevala na rođendanu, pa ljudima uši krvarile: Gosti se krstili i lijevom i desnom kad su ovo čuli (Video) – Doza Novosti

Miljana zapjevala na rođendanu, pa ljudima uši krvarile: Gosti se krstili i lijevom i desnom kad su ovo čuli (Video)

Jedna od najpoznatijih rijaliti učesnica je u svakom slučaju Miljana Kulić, koja je najveću pažnju privukla svojom trudnoćom u šestoj sezoni rijalitija Parovi, da bi potom zajedno sa svojim sinom, koji je u to vrijeme imao svega tri mjeseca, ušla u rijaliti Zadruga. Ovih dana je tako mali Željko, kojeg je Miljana dobila sa Ivanom Marinkovićem slavio svoj prvi rođendan, a otac se nije pojavio, što nije ništa čudno, kako je Miljana u papirima svog sina umjesto imena oca navela „nepoznato“.

Što se tiče proslave prvog rođendana, Miljana se potrudila da organizacija bude na vrhunskom nivou, ali se ništa drugo nije ni očekivalo od nje. Isto tako, što se tiče muzike, ona je odlučila da bude ta koja će zapjevati na veselju za svog sina, ali to je naišlo na burne reakcije i komentare na Instagramu, a ne može se reći da je baš Miljana očekivala takve komentare kada je objavljivala svoj video.

Naime, većina ju je prozivala zbog lošeg pjevanja, a neki su napisali da su im i uši prokrvarile nakon što su čuli Miljanu. Ipak, činjenica je da su dosad svi već poprilično navikli na takve njene nastupe, a mi vam video istog donosimo u nastavku našeg članka, pa ćete sami imati priliku da procijenite i da prosudite.

loading...

loading...

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *