Srbija pretrnula kada je čula ko je jutros nastradao: Teška saobraćajka kod Šapca – Doza Novosti

Srbija pretrnula kada je čula ko je jutros nastradao: Teška saobraćajka kod Šapca

I dalje smo uz tužne vijesti i crnu hroniku, ali naša je dužnost da vas izvještavamo o svemu, pa takoi o tužnim vijestima. U teškoj saobraćajnoj nesreći u mjestu Tabanović kod Šapca jutros su pogi nule četiri osobe. Oko pet sati ujutro automobil je sletio sa puta i udario u stub javne rasvjete kod Šapca, kažu u Operativno-komandnom centru MUP-a Srbije.

Svi poginuli su iz Mačvanskog Prčinovića. Dvije osobe imale 18 i dve 19 godina. Djevojka koja je vozila automobil, i koja pri vožnji nije imala ni zrno sreće sa teškim tjelesnim povredama prevezena je u Opštu bolnicu u Šapcu gde se svi dežurni doktori na Odjeljenju hirurgije bore za njen život. Ona ima 20 godina.

Oko pet sati automobil “ford fijesta” šabačkih registarskih oznaka je sletio sa puta i udario u stub javne rasvjete u mjestu Tabanović, kažu u Operativno-komandnom centru MUP-a Srbije.

Nesreća dogodila na desetak kilometara od Šapca prije skretanja za šljunkaru. Pretpostavlja se da su se oni vraćali iz noćnog provoda. Ako su ostali tako dugo vani, onda se pretpostavlja da je bilo i vožnje pod dejstvom alkohola, tako da apeli nadležnih da se ne vozi u takvom stanju, očigledno ne dopire do mladih osoba.

loading...

“Kada je puklo to, ja sam skočila, pogledala kroz prozor, vidjela sam leš na betonu, strašna scen za pogledati. U tom sam sina krenula da zovem, baš sam se bila prepala. On je prvi vidio i izvadio iz kola djevojku koja je bila u svjesnom stanju”, ispričala je Dragica Ilić.

loading...

Nezvanično se saznaje da su se ovi mladi ljudi vraćali iz noćnog provoda i da je uzrok nesreće neprilagođena brzina vožnje.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *