Ovaj sok je pila 6 dana na prazan želudac: Kada je pogledala svoj stomak sedmi dan, ostala je bez riječi – Doza Novosti

Ovaj sok je pila 6 dana na prazan želudac: Kada je pogledala svoj stomak sedmi dan, ostala je bez riječi

I dalje smo uz najaktuelniju temu u ljetnim danima, a koja pogađa baš sve žene, a ona se zove vitka linija. Svi odlaze na razno razne nezdrave dijete, i na taj način pokušavaju skinuti koji kilogram, a nisu ni svjesni da na taj način narušđavaju svoje zdravlje. Osim žena, u današnje vrijeme i muškarci su itekako pogođeni sa ovim problemom, jer htjeli mi to priznati ili ne, ishranba je glavni faktor debljanja u današnje vrijeme.

Za sve vas, danas imamo jedan jako koristan i zdrav napitak koji će vam pomoći da skinete salo sa vašeg stomaka.

 Slijedite upute kako biste pripremili recept, koji i nije baš nešto posebno ukusan. 

loading...

Sve što vam je potrebno: jedan limun, dosta peršuna, čaša vode,

Priprema:

loading...

Pomoću blendera nasjeckajte peršun, i to namjestite na najsitnije mogiuće. Napravite sok od limuna i prelijte preko peršuna, i to laganim pokretima. Sipajte čašu vode preko peršuna i miješajte neko vrijeme, dok se sve lijepo ne sjedini. Konzumirajte ovo piće na prazan želudac ujutru 6 dana. Uzmite 10 dana pauze. Pa ako ne budete jako zadovoljni sa rezultatom, ponovite cijeli proces.

Napitak će vam sigurno pomoći da ostvarite svoje ciljeve i spalite mnogo kalorija, i tako bap na pravi način dočekate odlazak na more. Nakon prvih 6 dana primjetit ćete rezultate, koji će vas itekako ostaviti bez teksta.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *