Mladoženja rekao NE na vjenčanju, a kad su ga upitali zbog čega, svi su u plač briznuli od muke (video) – Doza Novosti

Mladoženja rekao NE na vjenčanju, a kad su ga upitali zbog čega, svi su u plač briznuli od muke (video)

“ZA NJU JE TO BIO NAJSTRAŠNIJI DAN U NJENOM ŽIVOTU, JER SE KONAČNO TREBALA UDATI ZA ČOVJEKA KOJEG JE SMATRALA SVOJOM SRODNOM DUŠOM. KADA JE POSTAVLJENO PITANJE NJENOM ZARUČNIKU NA VJENČANJU DA LI JE UZIMA ZA ŽENU, ON JE ODGOVORIO: NE”

“Možete li tu noćnu moru da zamislite? Sa svojom srodnom dušom pred oltarom stojite, pitaju vašeg partnera da li pristaje na brak s vama, on se bez upozorenja povuče. Skoro je postala stvarnost ta noćna mora za Vendi, predivnu nevjestu, kada je njen zaručnik POL odgovorio sa NE.”

“Od Pola su svi očekivali da kaže DA i da se nastavi ceremonija, lai je pogledao svoju nevjestu u suzama u očima i rekao da ne može obećati. A svi prisutni su briznuli u plač kada je objasnio zbog čega.”

loading...

“Oni su inače imali jako posebnu vezu od početka, mnoge sretne uspomene su dijelili, izgradili su svoje živote jedan pored drugog, Pol je znao od samog početka da će ona njegova žena biti. A kako se približavalo vjenčanje, Pol je shvatio da nešto nije u redu, shvatio je da nije samo želio da mu Vendi bude zakonska supruga, jer mu je ona puno više od toga značilo. Cijeli svijet mu je bio, zato je imao na umu nešto posebno dok su pred oltarom stajali.”

loading...

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *