O svadbi iz Hrvatske bruji cijeli Balkan: Kada se mlada pojavila svatovi su odmah pogledali dole, svi uzeli mobitele i počeli snimati – Doza Novosti

O svadbi iz Hrvatske bruji cijeli Balkan: Kada se mlada pojavila svatovi su odmah pogledali dole, svi uzeli mobitele i počeli snimati

Ono što je istina, jeste da su sve svadbe drugačije. Neke su uobičajene, a nekim svadbama se prosto ne možete načuditi. Upravo takva jedna svadba, totalno drugačija od drugih privukla je ogromnu pažnju svih koji su u tom trenutku bili prisutni ili u prolazu, a desila se u Sitnom donjem, nedaleko od Splita.

loading...
loading...
Da su ovi mladenci bili u prvom planu jeste zbog načina na kojem su mladenci odlučili da se mlada preda iz očevih ruku u ruke svoga muža. Riječ je o nesvakidašnjem vozilu, a niada ne biste ni pomislili o čemu se uistinu radi. Posjetitelji i slučajni prolaznici naprosto su trčali za mladencima da fotografišu ali i snime ovaj nesvakidašnji događaj.
Osim toga što su bili veoma maštoviti, orginalnost ih je dovela do vrhunca slave na društvenim mrežama, a o njima se piše danima unazad. Naime, mlada i mladoženja odlučili su da ne iznajmljuju skupocijena auta, limuzine i dodatne opreme, nego se upotrijebili nešto totalno neuobičajeno. Ponosni otac je svoju kćerku dovukao na frezi i zato je ova mlada postala pravi hit na društvenim mrežama.
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *