U njihovom spotu je zgrozio sve jedan detalj, užasan je, koji su ovo debili – kako su sebi dozvolili? Fanovi van sebe – Doza Novosti

U njihovom spotu je zgrozio sve jedan detalj, užasan je, koji su ovo debili – kako su sebi dozvolili? Fanovi van sebe

DUETSKU PJESMU SU IZBACILI MAJA BEROVIĆ I ACA LUKAS, PJESMA JE UVELIKO HIT, NJENO IME JE PROBLEM, A TIM POVODOM OVAJ PJEVAČKI PAR JE NAPRAVIO I PROMOCIJU ISTE.

Pjesme PROBLEM za nekoliko sati od objavljivanja ima preko 700 hiljada puštanja na YouTube sajtu, oduševljeni su fanovi. Maya je obukla neobično izdanje na promociji, tako je sve prisutne očarala, zaista je prelijepa. Istakla je zavidnu liniju koju godinama njeguje u kratkoj haljinici.

Maya Berović i Aca Lukas su snage ukrstili, zajedno su numeru PROBLEM izveli, koja će doživjeti zaista veliki uspjeh, simpatije fanova je pokupila uveliko.

Ekranizovali su zanimljivim spotom duetsku pjesmu, Maya je ranije rekla da ima želju sa Lukasom da izvede duet, a on je nju prvi put odbio, a potom pozvao da snime duet. Ona mu nije zamjerila to što ju je odbio, objeručke je prihvatila njegov poziv.

Maya je rekla da nije zlopamtilo, ne uzima za zlo. Pozvao ju je jedno veče i rekao da ima sjajnu pjesmu za nas, osvojila me na prvo slušanje, sjajna je pjesma, ja bih nešto korigovali, ali ćemo zajedno to. SNimili su pjesmu, a potom i spot.

Maya je rekla da je Lukas pravi šarmer, a LUkas je rekao da je on čovjek koji priznaje grešku.

INAČE, MAYA SE SVIMA ZGADILA JER JE OPET POVEĆALA SVOJE USNE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *