Napokon se udaje Ceca – on će joj biti muž, sad je procurila i lista ljubavnika s kojim je bila, a Arkan se u grobu prevrće – Doza Novosti

Napokon se udaje Ceca – on će joj biti muž, sad je procurila i lista ljubavnika s kojim je bila, a Arkan se u grobu prevrće

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović godinama nije viđena u javnosti sa jačom polovinom, a sada je u jednoj emisiji otkriveno šta će desiti sa njenim ljubavnim životom.

Naime, iako se spekuliše da Ceca sigurno ima nekoga koga vješto krije, mediji je nikada nisu uslikali sa novim izabranikom, samo su postojale glasine.

Zbog toga je Alo.rs u emisiji “Alo analiza” ugostio numerologa Gordanu Gocu Dragišić kako bi izračunali Cecin numerološki kod i otkrili šta joj brojevi predviđaju u narednom periodu, da li će i ona konačno upoznati osobu sa kojom će provesti ostatak svog života i kada će stati na “ludi kamen”, poslije Arkana.

Na početku karijere bila je u vezi sa bivšim fudbalerom i predsjednikom Crvene zvezde Vladanom Lukićem. Lukić je bio Cecin prvi poznati dečko, međutim ta veza nije dugo trajala, jer su tada bili maloljetni oboje i rekao je da je Ceca bila samo dječija igra.

2. Dejan Marjanović Šaban

Sa Šabanom počinje njena sklonost ka žestokim momcima, Ceca je krenula u tom smijeru. Dok su bili zajedno često su bili gosti beogradskog kluba “Bojan Stupica”, a Marjanović je u to vrijeme važio za nekrunisanog kralja Zvezdare, ali je on ipak otišao.

3. Hajrudin Haro Samardžić

Dok je živjela u Švajcarskoj sa svojih 20 godina započela je strastvenu vezu sa Harom Samardžićem, estradnim menadžerom i fudbalerom, ali ta romansa nije trajal više od tri godine i nije naišla na odobravanje javnosti zbog nacionalizma. Kasnije ju je optuživao da je zbog nje završio u logoru…

Poslije njih je došao Arkan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *