Karleuša pjevala na Dan Žalosti zbog zločina u Srebrenici, a potom ovo objavila, fanovi zgroženi, ne mogu doći sebi – Doza Novosti

Karleuša pjevala na Dan Žalosti zbog zločina u Srebrenici, a potom ovo objavila, fanovi zgroženi, ne mogu doći sebi

Nakon što su je napali da nastupa 11. jula: Jelena Karleuša se oglasila i svima napisala o čemu se tu radi, razjasnila je neke stvari.

Festival popularne muzike “Ulaz” održava se u Beogradu i trajat će tri dana (od 11. do 13. jula), a ona je sada objavila zašto to radi. U okviru festivala bit će održano 45 koncerata, a među mnogobrojnim poznatim pjevačima iz regiona nastupat će i Jelena Karleuša.

Pjevačica će nastupiti večeras, 11. jula, na festivalu. Mnogobrojni fanovi su osudili pjevačicu, jer se danas obilježava 24. godišnjica genocida u Srebrenici.

Pored nje, istog dana nastupaju: Tropico Band, Aleksandra Prijović, Petar Grašo, Andreana Čekić, Vesna Zmijanac, Teodora Džehverović, Gastozz, Cvija, Yankoo, Rasta, Zvonko Bogdan, Stevan Anđelković, ali su fanovi opleli po njoj.

Povodom toga Jelena Karleuša se oglasila na InstaStoryju i podsjetila sve da je ona bila prva koja je javno osudila zločine u Srebrenici, te da je u pitanju Festival a ne njen koncert.

-isto da razjasnim onima koji misle da ja pravim koncert na dan obilježavanja Srebrenice, počela je diva svoj stori: Nije riječ o mom koncertu, već sam jedna od mnogobrojnih učesnika festivala “Ulaz” sutra, objasnila je. Inače, festival traje tri dana. Kao jedina muzička javna ličnost koja je javno osudila zločine u Srebrenici i zbog toga istrpjela napad neistomišljenika i osudu, mislim da ja nemam kome ni da se pravdam ni da objašnjavam – napisala je pjevačica na Instagramu profilu i razjasnila neke stvari.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *