Svekrvi u leđa zarila nož, a potom ju je devet puta vilama ubola – Kristina dočekala policiju sa djecom – Doza Novosti

Svekrvi u leđa zarila nož, a potom ju je devet puta vilama ubola – Kristina dočekala policiju sa djecom

Riječ dvije o dešavnjima u regiji i cijelom Balkanu. Kristina Kulčar koja ima 31 godinu iz Bačkog Petrovog Sela uhapšena je u ponedeljak 1. jula zbog sumnje da je toga dana oko 9 sati ujutru likvidirala na najsuroviji način svoju svekrvu Iboju Varga od 59 godina u mjestu Poljanice nadomak Bečeja.

Kako saznaje Kurir, tragedija se dogodila u porodičnoj kući u ulici Omladinska broj 119, gdje je Kristina živjela sa dvoje djece, i bez ikakvih vanjskih faktora se odlučila na ovo djelo, nevjenčanim suprugom Zoltanom Vargom i njegovom majkom, pokojnom Ibojom.

Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, i prema prvim navedenim navodima, Kristina je nakon kraće prepirke Iboju prvo napala u kući nožem, naglo izrevoltirana, a zatim je nesretnu i nemoćnu ženu koja se dala u bijeg sustigla u dvorištu kuće i izbola je vilama.

loading...

Svekrvi u leđa zarila nož, a potom ju je devet puta vilama ubola – Kristina dočekala policiju sa djecom

Iboja je imala jednu ubodnu ranu od noža u predjelu leđa, koja je bila i više nego vidljiva, vjerovatno dok je bježala od Kristine, a po tijelu još barem devet uboda vilama.

loading...

Nesretna žena je zbog obilnog krvarenja preminula na licu mjesta tako da su ljekari mogli samo da konstatuju smrt, jednostavno joj više nije bilo pomoći”, priča sagovornik uz napomenu da je Kristini određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Uhapšena žena je, prema riječima komšija, ranije bila na liječenju u psihijatrijskim ustanovama u Novom Sadu i Novom Kneževcu. Komšije još dodaju da su čuli Iboju kako vrišti, ali da ju je Kristina već ubila dok su stigli do nje.

Kako dodaju, nakon toga, Kristina je otišla po djecu i odvela ih na igralište gde je mirno sačekala policiju, ravnodušna, kao da se ništa nije desilo.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *