Dok spavate mršate – popijte ovaj napitak pred spavanje, nema te masti koja će se za bokove lijepiti – Doza Novosti

Dok spavate mršate – popijte ovaj napitak pred spavanje, nema te masti koja će se za bokove lijepiti

ŽENE SU  OPTEREĆENE SVOJIM IZGLEDOM, I U STANJU SU  SVE ŠTO JE U NJIHOVOJ MOĆI DA IZGLEDAJU ONAKO KAKO SU ZAMISLILE, A TO JE DA SU ZGODNIJE, I DA SE NA NJIMA NIKADA NE VIDI VIŠAK CELULITA.

SAMIM TIME PRILAGOĐNE SU RAZNIM VRSTAMA METODA SKIDANJA VIŠKA KILOGRAMA, I RAZNIM DIJETAMA I NA TAJ NAČIN UGROŽAVAJU SVOJE ZDRAVLJE I POSTOJI JAKO VELIKA MOGUĆNOST DA OBOLE OD TEŠKIH OBOLJENJA, ANOREKSIJE IM JE PRVA NA TAPETI OD BOLESTI.

Danas ćemo vam donjeti jedan jako zanimljiv recept, koji glasi. Spavati i smršati, kako to jako lijepo zvuči, zar ne? Da li ste i kada pomislili da je to moguće? Mi vam možemo reći, da postoji nevherovatan način, a danas ćemo vam to i pokazati, te kako da postignete na najbolji mogući način.

Neće postojati niti jedna naslaga koja će da se zalijepi na vaše tijelo, pogotovo na vašim kukovima, ako samo krenete koristiti ovaj nevjerovatni napitak. Osim ovog napitka, ipak morate da obratiti pažnju na vašu ishranu, ali i cjelodnevnu fizičku aktivnost.

Ono što će vam biti potrebno za ovaj recept jesu slijedeći sastojci: 2 žlice sjeckanog peršuna, 1 šolja vode i samo malo običnog cimeta, jabukovo sirće, 1 žličica meda, žlica đumbira i 1 sok od limuna. Stavite vodu da proključa, i kada voda prokuha dodajte peršun kojeg ste već pripremili za upotrebu.

Sačekajte da se ohladi, i onda dodajte lagano i ostale sastojke. Ne zaboravite procijediti vodu od peršuna, i da vam neostanu sitni sastojci od peršuna u napitku. Koristite ovaj jako zdravi napitak, sat vremena prije spavanja svako večer pune dvije sedmice, i vaši će rezultati biti u potpunosti vidljivi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *