Sjećate li se Jagiza iz serije Fazilet i njene kćerke? Žene naprosto poludjele za njim, ne mogu da vjeruju da je ona odabranica njegovog srca, razočarane su – Doza Novosti

Sjećate li se Jagiza iz serije Fazilet i njene kćerke? Žene naprosto poludjele za njim, ne mogu da vjeruju da je ona odabranica njegovog srca, razočarane su

Turske serije su u zadnjih desetak godina veoma popularne na ovim našim prostorima i svaka TV kuća koja iole drži do sebe mora da ima barem jedni do dvije turske serije u svojoj programskoj šemi, ako žele da imaju barem neku gledanost.

Serija koja je u posljednje vrijeme posebno popularna na Balkanu je svakako serija ”Fazilet i njene kćerke” koja je postigla veliki uspjeh u Turskoj, a sad sve to isto čini i na balkanskim prostorima.

Priča ove serije se vrti oko jedne veoma siromašne žene, koja ima veliku potrebu da svoje kćerke uda što bogatije i u ugledne porodice. Priča se razvija i oko porodice u kojoj likovi Guzide i Hazima sretno žive na Bosforu u svojoj vili, sa sinovima Sinanom, Jagizom i Hazanom te sa kćerkom Selin. S vremenom se Sinan i Jagiz zaljubljuju u Faziletine kćerke Edže i Hazan, ali ti odnosi sa sobom nose mnoge probleme i komplikacije.

loading...

loading...

Ovih su se dana na društvenim mrežama pojavile i fotografije glumaca Čaglara i Afru, za koje je javnost već uveliko počela da sumnja da su u ljubavnoj romansi, posebno zbog njihovoga veoma prisnoga odnosa na samome snimanju serije.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *