Sve se saznalo sad, žiri je taj koji treba da se stidi – Marija je ovo rekla Džejli neposredno pred finalnu noć – Doza Novosti

Sve se saznalo sad, žiri je taj koji treba da se stidi – Marija je ovo rekla Džejli neposredno pred finalnu noć

Niko nije bio posebno iznenađen kada je titulu nove „Zvezde Granda“ prije par dana odnijela kući Džejla Ramović, a posebno ne nakon što je briljirala na svom nastupu u finalu.

Ipak, svi oni koji su pratili takmičenje od samog početka, znaju da je Džejla prošla puno toga, te da je kao i svi ostali takmičari svojevremeno od žirija dobijala mnoge, prije svega konstruktivne kritike, te je imala puno posla sa svojom mentoricom, Marijom Šerifović koja joj je bila ogromna podrška tokom cijelog takmičenja. Priznala je da joj je s vremena na vrijeme bilo teško što ne viđa svoje prijatelje, kako je uglavnom boravila u Beogradu, ali da je na svu sreću imala svoju porodicu pored sebe.

Nije željela da se silno razočara, ali je pobjedu počela da priželjkuje nakon što se plasirala u finale. Bojala se razočarati sve fanove koji su vjerovali u nju, ali na svu sreću, sve se završilo na najbolji mogući način. Uvijek je na umu imala savjet svoje mentorice, koja joj je jednom prilikom rekla da treba da pjeva tako da žiri bude sramota ako ne glasaju za nju, te ga se pridržavala do posljednjeg trenutka.

Dio njenoj stajlinga je bila i sretna narukvica, koja joj je uvijek dobro služila, pa tako i ovaj put je došla s njom na veliku scenu. Bez ikakve sumnje je da ovu mladu djevojku čeka blistava karijera, ali je ona odlučna i u namjeri da završi prvo ekonomsku srednju školu, a potom i da diplomira na ekonomiji, te da jednog dana sama sebi bude menadžer.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *