Na kauču dnevne sobe zatekla ljubavnicu svog muža – čim ju je vidjela, odmah je ovo uradila, sad svi bruje o tome – Doza Novosti

Na kauču dnevne sobe zatekla ljubavnicu svog muža – čim ju je vidjela, odmah je ovo uradila, sad svi bruje o tome

Jedna od najružnijih stvari koje se mogu čovjeku dogoditi je preljub. Radi se o tome da je to jedna od najgorih stvari koje se mogu dogoditi.

Ovoga puta vam donosimo priču o ženi koja je ljubavnicu svoga supruga uhvatila u vlastitoj kući.
Naime, radi se od tridesetčetverogodišnjoj Moniki Furije koja je saznala da njen muž ima ljubavnicu. Bio je to ogroman stres za nju a kada ju je zateklla u vlastitom domu pao joj je mrak na oči.

Ona je odlučila da ljubavnicu svoga supruga polije vodom. Niame radi se o ključaloj vodi kojom je Hanu Souks polila po glavi, vratu i grudima.

Ljubavnica je nakon ovog incidenta rekla da je svjensa šta se dogodilo ali da smatra da je polijevanje vodom izuzetno radikalan potez jer ona zbog toga ima posljedice na tijelu.

Kako je brak bio u krizi muž je rekao da da ima ljubavnicu a ona je rekla mužu da želi da je upozna ljubavnicu njegovu. Kada je ona vidjela ljubavnicu to je uradila a sada se događa suđenje i Monika se brani da pati od jake depresije i da ima anksioznost te da je psihički nestabilna i da se ničega ne sjeća.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *