20 godina su u braku, a sad su isplivale fotke sa vjenčanja Dragane Mirković i Tonija Bijelića – ne biste pjevačicu prepoznali nikad – Doza Novosti

20 godina su u braku, a sad su isplivale fotke sa vjenčanja Dragane Mirković i Tonija Bijelića – ne biste pjevačicu prepoznali nikad

Dragana Mirković je uvijek javnosti bila poznata kao neko ko nerado dijeli trenutke iz svog privatnog života, a uvijek je posebno bila zaštitnički nastrojena prema svojoj djeci, koji se također nikad nisu pretjerano željeli medijski da eksponiraju, a ona im je tu želju uvijek ispunjavala i štitila ih.

Kada je u pitanju njen suprug, Toni Bijelić, njih dvoje su se vjenčali prije 20 godina, a i dan danas se često govori o njihovoj ljubavnoj priči. Kako god, ono što je posebno interesantno, jeste što bez obzira na to što je Dragana javna ličnost i što mediji stalno zaviruju u njenu intimu, nikad se nisu pojavile fotografije sa svadbe. Ipak, mi vam u nastavku donosimo jednu na kojoj ćete moći da vidite kako su to njih dvoje izgledali na ovaj dan.

loading...

ve što imaju, uglavnom su postigli u braku, te su u mnogo navrata rekli da su jedno drugome uvijek bili ubjedljivo najveća podrška i vjetar u leđa, te da je to za njih najbitnije. Smatraju da je ključ za uspješan brak ustvari iskrenost, ali i da nema ništa bez one prave ljubavi.

loading...

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *