Za ova 2 znaka stižu ogromne pare: Za druge umor, stres i nikad gora ljubav – Doza Novosti

Za ova 2 znaka stižu ogromne pare: Za druge umor, stres i nikad gora ljubav

JUNI JE ZAGAZIO DEBELO U DRUGU NEDJELJU, VEOMA DUGO I TOPLO LJETO JE VEĆ PRIJE PAR DANA POČELO.

Šta nama donosi razdoblje od 10 do 16.juna?

Kome zvijezde neku novu ljubav spremaju, odnosno moguću sreću, ko će od ovih narednih dana na poslu da se dobro namuči?!

loading...

Ovan – svoje probleme za sebe zadržite, tokom sedmice ćete možda komunikativniji biti, iako pad energije osjećate, lakše je postići sa drugima dogovor. SLobodni su uvijek skloni flertovanju, za njih će ova naredna sedmica jako zabavna biti. Komunikacija sa partnerom će se poboljšati u okupiranom prostoru. Na kritiku ste jako osjetljivi, ne biste trebali sve u svoje srce uzeti. Mogući pad imuniteta, kao i veliki problem sa iscrpljenošću.

BIK – tokom svih dana, vi ćete se dobro osjećati, pozitivni i prepuni snage ćete biti. Pozornosti voljenoj osobi obratite više, odnosi s drugima će biti lakši, moći ćete da upoznate nove i zanimljive ljude. Moguće da vam neko mogućnost poboljšanja ponudi, da ćete novčani tok imati.

loading...

BLIZANCI – budući kako vaš lik u Veneru ulazi, vi ćete biti dobro raspoloženi za neka nova poznanstva, za flert i ljubav. Pomiče se sve iz vaše ruke, pozitivni ste i osjećate se dobro, radne obaveze su zaista brze, ne biste se trebali vratiti na staru saradnju. Nije dobro vrijeme da drugi ljudi od vas novac posuđuju ili da kredit uzimaju, ili novac drugima da dajete.

RAKOVI – vrlo zamorna će biti sedmica, ne biste trebali da budete nervozni ako su vaši planovi sporiji. Važno je da ne stvarate nikakve probleme u saradnji sa drugim ljudima, da do kraja sedmice neće promjena biti. Muškarac može da vas iz takta izbaci, kompromis sa svima pronađite.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *