Svi kažu kako je najzgodnija žena na svijetu, ali ovo su njene noge: Celulit kipi na sve strane, a tek kad vidite ostatak (FOTO) – Doza Novosti

Svi kažu kako je najzgodnija žena na svijetu, ali ovo su njene noge: Celulit kipi na sve strane, a tek kad vidite ostatak (FOTO)

Superpoznati supermodel i Viktorijina anđelica, 26-godišnja Chanel Iman, snimljena je na plaži u Miamiju kako uživa u društvu svog dečka Sterlinga Sheparda.

Lijepa manekenka minijaturnim je bikinijem istaknula svoje duge noge i vitku figuru, no pokazala je i nešto što nije namjeravala. Vješto oko paparazza uočilo je da je atraktivna crnka ‘savršeno nesavršena’ baš poput ostalih ‘običnih smrtnika’.

efa1493e3ff96f1226db

loading...

Unatoč treninzima, zdravoj prehrani i prilično aktivnom životnom stilu, Chanel se poput svih drugih žena bori s dosadnim masnim stanicama. Lijepa manekenka na plaži nije obraćala pažnju na taj beznačajni nedostatak i bezbrižno je uživala s dečkom.

6b7e59e8a0c7531bb4dd

loading...

Chanel je postala poznata sa samo 16 godina kada je objavljena njezina prva naslovnica za magazin Vogue. Zahvaljujući tome što se mlada našla u svijetu visoke mode i bila okružena vrhunskim stilistima i modnim kreatorima, razvila je izuzetan modni stil, a ostvarila je i svoj san da postane Victorijina anđelica. Chanel je poznata i po tome da je javno progovorila o rasnoj diskriminaciji u modnoj industriji. U svom je hrabrom istupu za magazin The Times otkrila kako stvari zaista funkcioniraju u carstvu mode i kako ju modni agenti nisu samo jednom odbili zato što je tamne puti.

(Novi.ba)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *