Mobitel, pasoš i prstenje ostavila i potom bez traga nestala – njena majka je traži tri godine poslije, a u januaru dobila poruke od koje vam se krv u žilama ledi – Doza Novosti

Mobitel, pasoš i prstenje ostavila i potom bez traga nestala – njena majka je traži tri godine poslije, a u januaru dobila poruke od koje vam se krv u žilama ledi

Od 2. decembra 2015. godine, nakon što je Biljana Đorić na jednom kiosku ostavila svoje zlatno prstenje, mobilni telefon i pasoš, gubi joj je svaki trag, a njena majka Vesna ni tri i po godina kasnije nema nikakvih informacija gdje je njena kćerka i šta joj se dogodilo.

Naime, za ovu nevjerovatno hrabru ženu, tog dana je vrijeme stalo kada je njena tada 19-ogodišnja kćerka nestala, ali i dan danas pokušava da sazna šta je bilo s njenom kćerkom. Vjeruje da da je otišla svojom voljom, da ne bi izdržala ovoliko da ne pita za svoje sestre ili brata, te da zna jednako tako da postoji neko ko zna šta se dogodilo sa njenom Biljom.

loading...

Moli sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju da joj se jave, kako se Vesna od tuge i razbolila, ali i dalje ne odustaje od svog djeteta, kao što nijedna druga majka ne bi mogla. Kako god, u prošlosti je imala loša iskustva, a dva puta su je pokušali prevariti. Prvi put su joj tražili 40 hiljada eura da bi joj neki čovjek „vratio“ kćerku, a drugi put su joj proslijedili lažne informacije da Bilja živi sada sa svojim dečkom, što se ispostavilo lažnom dojavom, a njene nade su ponovo bile uništene.

loading...

I dalje u sebi gaji tračak nade da će jednog dana ponovo da zagrli svoju kćerku i da će ponovo biti zajedno, te do svog posljednjeg daha neće odustati od potrage za njom, odlučna je Vesna, koju mnogi poslije svega smatraju jednom od najhrabrijih žena koju su ikad upoznali.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *