Svi smo je zapamtili kao Šeherzadu iz turske hit serije – sada se na kratko ošišala, ne biste je prepoznali nikad – Doza Novosti

Svi smo je zapamtili kao Šeherzadu iz turske hit serije – sada se na kratko ošišala, ne biste je prepoznali nikad

Berguzar Korel je jedna od poznatih turskih glumica koju publika iz našeg regiona najviše pamti po ulozi Šeherzade koju je tumačila u slavnoj seriji 1001 noć, koja je pomjerala rekorde gledanosti u regionu, pa tako i kod nas. Lijepa glumica je svojim šarmom i ljepotom sve očarala i svojila brojna srca, pa je serija bila tako uspješna najviše zahvaljujući njoj, iako je i njen partner, i u seriji i u pravom životu, Halit Ergenc pridodao tome.

Osim je glumici ova serija osigurala mjesto među zvijezdama i puno prilika, na setu je upoznala i ljubav svog života, a za Halita se udala 2009. godine nakon što su se zabavljali neko vrijeme. Poslije godinu dana su dobili sina Alija, a ponovo su se zajedno pojavljivali na malim ekranima u seriji Ranjena ljubav, koja je također bila jako uspješna, ali ipak nije prestigla 1001 noć po pitanju popularnosti i gledanosti.

loading...

loading...

Bez ikakve sumnje je da glumica izgleda predivno, a nedavno je napravila jednu transformaciju kojom je sve ostavila bez daha. Naime, skratila je svoju kosu i tako sve iznenadila time koliko se promijenila. U nastavku vam donosimo jednu njenu fotografiju poslije transformacije, a kladimo se da će i vas da ostavi bez daha time kako izgleda.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *