Ova “seljanka” traži muža koji će je oženiti: On mora da radi, a ona mu zauzvrat nudi… – Doza Novosti

Ova “seljanka” traži muža koji će je oženiti: On mora da radi, a ona mu zauzvrat nudi…

Na jednom od sajtova za razmjenu svega i svačega, pronađena je zanimljiva  poruku.
“Ostala sam rano sama na ovoj farmi, moji su umrli prošle godine, a ja sam se odlučila na ovaj potez. Retko izlazim jer nemam stvarno vremena i jedva čekam da padne mrak i da odem da legnem.

Tražim muškarca ili dečka koji bi me oženio, i radio sa mnom na mojoj farmi, a ja obećavam da ću mu pružitii više nego što može da zamisli. Biću mu prava kuharica i domaćica.

loading...

Njegovo je da se brine o 150 grla stoke, 13 krava, 8 koza, 66 ovaca + 34 jagnjadi, 46 pilića, 19 telića,11 bikova, 4 psa i 12 mačaka. To mora da hrani tri do četiri puta dnevno, ne sme da im manjka ni hrane niti vode. Redovno moraju da jedu.

loading...

Nakon toga, ima drugog posla na farmi. Od kidanja štala, pa do košenja sena, pravljenja bala… Treba orati, tanjurati, saditi i tako dalje, kao i na svakom  imanju. Mora u šumu u nabavku drva, da ih sruši, pocijepa i doveze kući, ‘ajde
ja ću mu pomoći i složiti, biću toliko dobra.

Prednost imaju oni koji znaju da voze traktor i da barataju poljoprivrednim mašinama, i molim samo da mi se ne javljaju oni dečkići koji briju noge, međunožje i prsa, koriste pudere i te gluposti, samo takve ne želim. Tražim
striktno seljačkog muškarca, dlakavog i punijeg… Pa ako ima koji takav neka  mi se javi”, stoji u oglasu.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *