Na pozornici je vodila ljubav sa njim – on je 20 godina mlađi kolega popularne glumice Mirjane Karanović – Doza Novosti

Na pozornici je vodila ljubav sa njim – on je 20 godina mlađi kolega popularne glumice Mirjane Karanović

Mnogi znaju da je glumački poziv veoma zahtjevan a dokaz za to je svakako i velika i uspješna karijera poznate srpske glumice Mirjane Karanović koja i danas, u šestoj deceniji života osvaja sve kako svojim glumačkim umijećem, tako i svojim izgledom

Poznato je da je u svojoj karijeri Mirjana imala mnogo uloga na koje skoro niko, ili malo ko je mogao ostati ravnodušan, ali malo se zna da je jedna od njenih najvećih ljubavi bio glumac Ermin Bravo, koji je od nje mlađi čak 20 godina.

loading...

Njih dvoje su zajedno radili predstavu Noževi, a ta predstava je pred njih stavila mnoge teške i provokativne glumačke zadatke, a neki od njih nisu baš često viđani na pozorišnim scenama Balkana.

loading...

Kako sama Mirjana kaže, oni su u toj predstavi vodili ljubav na sceni. Na daskama je bila zemlja, njih dvoje totalno goli, bez odjeće i ne postoji nikakva zaštita od prljavštine, a onda se na sceni dešava velika strast između dvoje ljubavnika. Mirjana kaže da ona, kao glumica u takvim scenama mora da ima potpuno povjerenje u svoga partnera i da mora da bude sigurna da će je partner pridržati na pravi način ako zatreba i da pri tome nikako ne treba da razmišlja kako su njih dvoje nagi na sceni.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *