Ovo je najzgodnija inženjerka koju ste u svom životu vidjeli – pogledaj sliku broj tri, ostavlja bez daha – Doza Novosti

Ovo je najzgodnija inženjerka koju ste u svom životu vidjeli – pogledaj sliku broj tri, ostavlja bez daha

italijanka Aleksis Mući (31) vjerovatno je nazgodniji i najljepši diplomirani injženjer svemirske industrije ikada. Krenula se baviti svojom strukom, ali je shvatila od samog početka da to ipak nije za nju i da u drugim poslovima može profitirati. Sada se bavi manekenstvom, a nikog njene slike na Instagramu ne ostavljaju ravnodušnim.

Oduvijek se razlikovala po fizičkom izgledu od prototipa imženjera, ozbiljnog i starijeg muškarca sa naočarima. Aleksis je shvatila već prije šest godina da to nije za nju, pa se oprobala u nečemu drugom. Tako se spakovala i zaputila u Australiju, a provela je tri godine u Sidneju radeći kao barmen, a zatim i kao menadžerka restorana.

loading...

Koristila je slobodno vrijeme da učestvuje na sekcijama i pohađa seminare koji su se organizovali za edukaciju foto – modela. Nakon što je u inostranstvu provela tri godine, nesuđena inženjerka nestvarne ljepote vratila se na Apeninsko poluostrvo, uz već dobro ostvarenim kontaktima kako bi ostvarila uspjeh kao foto – model.

loading...

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *