Ponovo slavlje kod Brene i Živojinovića: Aleksandrina svekrva podijelila sretne vijesti, čestitke pristižu sa svih strana – Doza Novosti

Ponovo slavlje kod Brene i Živojinovića: Aleksandrina svekrva podijelila sretne vijesti, čestitke pristižu sa svih strana

Aleksandra Prijović porodila se u martu ove godine i donijela tom prilikom na svijet sina Aleksandra, koji je donio neizmjernu radost cjelokupnoj porodici Živojinovića.

Naime, budući da Prija ima dvije svekrve, Filipova majka Zorica na svom Instagramu podijelila je vijest da je njen voljeni unuk napunio tri mjeseca. Tako je Nakićeva napisala post u kojem je naglasila da je Aleksandar napunio 3 mjeseca i dodala 3 mjeseca neopisive radosti, sreće i ljubavi. Aleksandar, a nakon toga čestitke su počele da pristižu sa svih strana povodom njegovog rođendana. Nesumnjivo, obje porodice zavoljele su malog Aleksandra.

Srpska pjevačica Aleksandra javnosti je poznatija kao snaha Lepe Brene, a ona je nedavno progovorila i o glasinama koje prate Breninog posinka Filipa i ujedno supruga poznate pjevačice, a koji se tiču toga da joj je navodno Filip nevjeran, na šta se ona nije puno obazirala, pa je pojasnila i zašto.

loading...
loading...

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *